ANM anunţă un val de căldură şi disconfort termic pentru regiunile vestice şi sud-vestice

Întreaga ţară este vizată de o informare meteo de vreme instabilă, pe parcursul zilei. De mâine, începe o perioadă de caniculă şi disconfort termic, în special în vest şi sud-vest. Ne-a oferit detalii Iris Ţiţineanu, de la Administraţia Naţională de Meteorologie:

Iris Ţiţineanu: Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică valabilă de astăzi, 6 iulie, ora 10:00, până în seara aceasta, la ora 21:00, pentru instabilitate atmosferică. Local, în estul, sud-estul și, parțial, în centrul țării vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin adverse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări ale vântului şi condiţii de grindină.

De asemenea, de mâine, 7 iulie, și până pe 11 iulie va fi în vigoare o informare meteorologică ce vizează un val de căldură şi disconfort termic pentru regiunile vestice şi sud-vestice, unde va fi caniculă şi disconfort termic accentuat, iar în restul teritoriului vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic va fi în creştere, îndeosebi în sud./csimion/gpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 6 iulie