Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, ediția Oradea 2021

Cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio din România revine la formula de desfășurare (aproape) tradițională, adaptată însă condițiilor speciale din acest an: miercuri, 7 iulie, se deschide Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, ediția Oradea 2021, primul eveniment de acest gen de o asemenea anvergură, organizat în ultimele 15 luni în țara noastră.
Evenimentul, găzduit de Piața Unirii, este organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj-Napoca, cu sprijinul Asociației pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune și al Primăriei Oradea. Deschiderea oficială a celei de a șaptea ediții orădene a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România va avea loc miercuri, 7 iulie, la ora 11.00.

Târgul va fi deschis zilnic în intervalele orare 9.00 – 14.00 și 17.00 – 21.00, iar accesul publicului va fi permis în condițiile stabilite prin Ordinul comun al Ministerului Culturii și al Ministerului Sănătății (nr. 3.107/851/2021), pentru categoriile de vizitatori care, conform ordinului, prezintă un risc epidemiologic redus. Minorii sunt exceptați de la aceste norme, dar siguranța tuturor primează, astfel încât regulile de protecție individuală, precum portul măștii și dezinfectarea mâinilor la intrare se vor aplica tuturor celor aflați în incinta evenimentului.

Mai multe detalii despre modul de organizare a acestei ediții și programul evenimentelor sunt disponibile în documentele atașate.
Persoană de contact: Connie Chifor (0745 109 649, e-mail cornelia.chifor@radioromania.ro)

RADIO ROMANIA
Serviciul Gaudeamus și Proiecte
Tel.: 021 319 05 22
E-mail: office@gaudeamus.ro
http://www.gaudeamus.ro