AMNA colaborează din nou cu Dorian pentru o piesă fresh, cu iz de vară: „Pare rău, pare bine”

Nu este un secret faptul că AMNA și Dorian fac o echipă foarte bună când vine vorba de feat-uri, așa că cei doi artiști colaborează din nou și lansează cel de-al patrulea single împreună: „Pare rău, pare bine”. Compusă de către Robert Toma alături de Alex Parker, AMNA și Marius Dia, „Pare rău, pare bine” este o piesă ce te va cuceri încă de la primele acorduri, iar clipul regizat de către Silviu Mîndroc transpune prin imagini pline de culoare povestea muzicală. „Pare rău pentru că n-ai găsit pe una ca mine/ Cuminte și frumoasă și devreme acasă” sunt versurile prin care artista transmite că a trecut peste și cu o ușoară ironie îi arată că indiferent de ce va căuta, ea ar fi fost cea mai bună alegere.

„Ne bucurăm foarte mult că am ajuns deja la a patra piesă împreună și cu ocazia aceasta, vă anunț că deja ne-am propus să scoatem un album împreună. Sperăm ca această piesă să ajungă la voi, să pătrundă în inimile voastre și să vă aducă o stare super bună. Avem câteva idei foarte tari și fresh pe care abia așteptăm să vi le arătăm, vocile noastre se îmbină perfect, iar Dorian este omul care mă inspiră și mă ajută de fiecare dată. Avem o relație de prietenie foarte strânsă de mulți ani și toată chimia necesară pentru a face o mulțime de proiecte împreună și sunt nerăbdătoare să le împărtășim cu voi”, povestește AMNA.

„Deși suntem la a patra colaborare în această formulă, atât AMNA, cât și eu am decis să lansăm o piesă împreună, pentru că până acum toate colaborările noastre au fost reale succese. Se pare că vocile noastre se armonizează foarte bine împreună și chestia asta place foarte mult și oamenilor și iată-ne la o a patra piesă, care sperăm să aibă succes cel puțin la fel ca și celelalte trei. Sperăm să le placă piesa noastră, e tot ce ne putem dori. Dacă oamenilor le place, de acolo totul va fi ca la carte. Cu Dumnezeu înainte și către sufletele oamenilor!”, adaugă Dorian.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma), „Banii”, „Nu poți să mă uiți” și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Au urmat piese precum „De Câte X Vrei Tu”, „Aproape cel mai departe” (în colaborare cu Robert Toma), „14 februarie” și „Ce rămâne de făcut”, feat. KEED de la Șatra B.E.N.Z. În luna mai a anului trecut, artista a colaborat pentru a treia oară cu Dorian Popa și au lansat „Cealaltă ea”, single ce a adunat peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, apoi a lansat „Cine pe cine”, alături de Robert Toma, „Fix așa cum ești” și „Adorm cu amintirea ta”, alături de Robert Toma. În martie, AMNA a colaborat pentru prima dată cu Liviu Teodorescu și lansează „Sper s-o iubești”, o poveste emoționantă pusă pe note muzicale despre iubirea pe care cândva doi oameni au trăit-o, dar și despre karma.

Dorian Popa a lansat numeroase hituri de-a lungul timpului, dintre care amintim „Hâtz” (feat Shift), „Când lumea e rea” (feat Ioana Ignat), „Buze” (feat What’s UP), „Bună, ce mai zici?”, „Sare pe rană” (feat RUBY), „Banii” și „Nu poți să mă uiți” (alături de AMNA). Dorian Popa are peste un milion de abonați pe canalul lui de YouTube, iar vlogurile zilnice pe care le postează adună câteva sute de mii de vizualizări.