Premierul Florin Cîţu a anunţat că evaluarea activităţii miniştrilor va continua

Premierul Florin Cîţu a anunţat că evaluarea activităţii miniştrilor va continua şi că va prezenta public rezultatele obţinute în urma acestui proces. Şeful cabinetului a făcut precizările în contextul remanierii ministrului de finanţe, liberalul Alexandru Nazare.
Florin Cîţu: Cred că nimeni nu poate să conteste capabilitatea de a putea să facă o evaluare, mai ales la Ministerul Finanțelor Publice, că am văzut mai multe discuții în spațiul public. Vor urma și celelalte. Măsurile pe care le-a luat acest guvern și modul în care am acționat în ultimul an și jumătate au făcut să crească veniturile la buget. Eu cred că aici sunt implicați toți factorii. Sunt proiecte care sutn întârziate, le veți vedea în perioada următoare accelerate, pentru că este vorba de lucruri pe care ni le-am asumat și prin PNRR, și prin programul de guvernare, și care nu trebuie să fie întârziate.
Realizator: Şi preşedintele Klaus Iohannis a făcut declaraţii pe această temă, arătând că premierul are tot dreptul să îşi schimbe echipa când crede că lucrurile pot merge mai bine, întrucât el este responsabil pentru funcţionarea cabinetului./asalar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 9 iulie