Premierul Florin Cîţu face apel la o competiţie „curată şi transparentă” în cursa electorală internă pentru şefia PNL

Premierul Florin Cîţu a făcut apel la o competiţie „curată şi transparentă” în cursa electorală internă pentru şefia PNL. El a subliniat că de alegerile din Partidul Naţional Liberal depinde chiar viitorul României:

Florin Cîțu: Noi intrăm în politică, facem aceste alegeri pentru a face viața mai bună românilor, tuturor românilor. Şi nu trebuie să uităm niciodată acest lucru. Şi de aceea e important ca aceste alegeri să fie o competiție, dar o competiție curată și transparentă, pentru că se uită la noi toți românii. Avem o șansă unică. Nu cred că s-a mai întâmplat, poate după criza din 1920, ca o ţară să aibă așa de multe resurse la dispoziție și noi să fim la guvernare.

Realizator: Declaraţia a fost făcută, astăzi, la Bihor, unde premierul a participat la alegerea preşedintelui filialei judeţene a PNL. La eveniment a fost prezent şi liderul Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban. Acesta a afirmat că guvernul liberal şi conducerea partidului au obligaţia de a sprijini toate proiectele comunităţilor locale conduse de aleşii locali din PNL:

Ludovic Orban: La guvernare, oamenii te judecă după ceea ce faci efectiv. Aici ştiu că sunt proiecte extrem de importante pe care eu vă garantez că voi fi implicat pentru a fi realizate, pentru că ele reprezintă de fapt o carte de vizită a Partidului Național Liberal și realizări cu care ne putem prezenta în 2024, pentru a arăta că ne-am îndeplinit angajamentele. La nivel județean, nu știu câtă lume știe, dar există obiectivul de construcție a celui mai modern spital de boli infecțioase.

Realizator: Declaraţiile au fost consemnate de corespondentul nostru Stelian Radu Cacuci./lalexandrescu/schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 17 iulie