CFR Călători cere scuze pasagerilor afectați de problemele intervenite în circulația a două garnituri pe ruta Constanța-București

CFR Călători le cere scuze pasagerilor afectați de problemele care au intervenit în circulația a două garnituri pe magistrala 800, Constanța-București.

Trenul InterRegio 1993, plecat la prânz din Mangalia spre Craiova, cu trecere prin Capitală, a staționat în apropiere de Medgidia din cauza lipsei tensiunii în linia de contact, iar în stația Perișoru mecanicul a declarat locomotiva defectă, ceea ce a influențat și funcționarea sistemului de climatizare când în zonă se depășeau 30 de grade la umbră.

O nouă locomotivă a fost trimisă din stația Fetești și a preluat trenul care a acumulat mai bine de două ore întârziere. Şi această locomotivă s-a defectat însă în stația București-Băneasa și, cât s-a remediat problema, s-a mai adăugat aproape o oră de întârziere.

Călătorilor li s-a oferit apă abia la oprirea în Gara de Nord, iar la Craiova au ajuns cu aproximativ trei ore mai târziu față de ora programată. Tot între Medgidia și București s-a semnalat după-amiază o problemă și la trenul Regio 8008, o degajare de fum în stația Jegălia, raportată de mecanicul locomotivei la numărul unic de urgență 112. Călătorii au fost evacuați în siguranță și au fost preluați de un alt tren./csimion/gpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 18 iulie