Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a primit votul consilierilor locali pentru a cere în instanţă rezilierea contractului cu Romprest

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a primit votul consilierilor locali pentru a cere în instanţă rezilierea contractului cu Romprest şi a recuperării a 50 de milioane de euro, pe care compania de salubritate i-ar datora autorităţii locale.

După o şedinţă tensionată, decizia a fost luată inclusiv cu voturile PNL şi PSD, care nu s-au prezentat la şedinţa de vineri a Consiliului local, cu aceeaşi ordine de zi. Clotilde Armand a susţinut înaintea şedinţei că doreşte ca autoritatea locală să aibă un serviciu public de calitate, la un preţ corect:

Clotilde Armand: N-am nimic cu firma asta. Vreau doar să avem un serviciu public de calitate, să plătim un preţ corect. La ora actuală, avem serviciul public cel mai scump din România și vedeți cât gunoi avem pe străzile noastre.

Cu această firmă, am început şi am făcut toate job-urile pe care le-am avut, am negociat, am discutat, am făcut nenumărate comisii, am cerut mediatori, am mediat, am discutat – asta facem din noiembrie, de când sunt aici./lalexandrescu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 27 iulie