Festivalul Electric Castle 2021 revine într-o formulă specială

Ediția specială a festivalului Electric Castle debutează în acest an într-un cadru inedit în perioada 6-15 august. Evenimentul se va desfășura atât la Cluj-Napoca, cât și la Bonțida, va găzdui peste 250 de artiști care vor urca pe cele 15 scene pregătite de organizatori.

 În ciuda condițiilor sanitare restrictive, la ediția specială Electric Castle sunt așteptați peste 10000 de participanți, gata de distracție și de voie bună. Accesul la eveniment este posibil numai în baza prezentării adeverinței de vaccinare, a unui test RT-PCR care să indice un rezultat negativ, nu mai vechi de 72 de ore sau a unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore, împreună cu biletul de acces la festival.

În weekendul 6-8 august, participanții se pot caza în campingul de la Bonțida, unde se pot bucura de o atmosferă aparte, înconjurați de natură și de muzica artiștilor care se vor afla la festival. Așa cum a declarat și Ema Prisca, directorul de marketing Electric Castle Special, oferta artistică este centrată pe muzicieni din Europa de Est, urmând ca weekendul de la Bonțida să se focuseze pe muzica electronică.

Distracția se mută și în Cluj-Napoca, unde va exista o varietate mai largă de artiști și genuri muzicale precum jazz, hip-hop, indie rock etc., iar în cele șapte zile de festival în această nouă locație, sunt așteptate o mulțime de surprize pentru participanți.

În comparație cu edițiile precedente de Electric Castle, unicitatea festivalului este dată de desfășurarea pe o perioadă extinsă de 10 zile, menită să creeze o atmosferă ca înainte de pandemie, dar și prin locația dublă, adăugându-se pe lângă componenta clasică de la Bonțida și locația nouă Cluj-Napoca.

Articol de Alexandra Stoian