Pachete atractive, pregătite de hotelieri pentru turiştii aflaţi la munte

Turiștii sunt zilele acestea în număr mare la munte. În Poiana Brașov, gradul de ocupare în unitățile de cazare este de peste 80%, iar hotelierii au pregătit mai multe pachete atractive.

Laura Ursu, managerul unui hotel de patru stele din Poiană: Îi așteptăm pe oaspeţi cu pachete deosebite, cu vouchere la SPA pentru adulți, cu o sumedenie de activități pentru copii, cu un brunch tradițional românesc, cu atmosferă de sărbătoare și cu multă voie bună.

Realizator: Şi zona Bran-Moeciu-Fundata, este o opţiune pentru mulţi dintre români în această perioadă iar proprietarii de cabane şi de pensiuni se întrec în oferte.

Severina Puiu, cabanier: Weekendul acesta este unul dintre cele mai aglomerate weekenduri din an. Turiștii vin în număr mare la munte să îi serbeze pe cei dragi de Sfânta Maria. Unitățile de cazare din zonă sunt pline de oaspeți, gradul de ocupare fiind de aproape 100%. Gazdele au pregătit bucate alese, mici petreceri surpriză, activități outdoor și focuri de tabără pentru turiști.

Realizator: Declaraţiile au fost consemnate de colegii noștri de la Radio România Brașov FM./csimion/lalexandrescu