În atenția iubitorilor de festivaluri. Cum au decurs cele 4 zile ale evenimentului Summer Well 2021

Festivalul Summer Well 2021 s-a încheiat astăzi, la ora 2 noaptea, după ce oamenii au petrecut 4 zile la rând. Evenimentul s-a desfășurat pe Domeniul Știrbey, în Buftea, la 15 km depărtare de căldura dogoritoare a Bucureștiului, spre bucuria participanților. Lumea s-a simțit bine într-un cadru verde, puternic animat de muzica bună, atmosferă și locurile special amenajate, care creau spații de relaxare de vis.

Evenimentul a fost de mare amploare după ce ediția de anul trecut nu s-a putut desfășura din cauza pandemiei Covid-19. Intrarea în festival s-a făcut cu mare strictețe, astfel că participanții au avut nevoie de certificatul verde, test PCR sau test antigen (disponibil la corturile dispuse de organizatori). Oamenii s-au împărțit, după preferință, la terase, baruri, în zonele de recreere, pregătite de festival și de diferiți sponsori, în spațiul verde acoperit de bean baguri sau la cele 2 scene Summer Well.

Sâmbăta, cea de-a treia zi de Summer Well, a fost cea mai aglomerată, lumea așteptând să își asculte cântăreții preferați sau să se bucure de atmosfera de festival.

Reporter: De ce ați ales să veniți la Summer Well anul acesta?

Participant: Pentru că eram super curioasă să văd cum merge evenimentul și pentru că și eu dansez și, de exemplu, am venit la scena asta să îmi susțin colegii.

Reporter: Ați mai fost în anii trecuți la acest festival?

Participant: Nu, este pentru prima dată, dar merită, este super cool.

Una dintre atracțiile românești de sâmbătă a fost spectacolul cântărețului Ian, desfășurat pe scena mică, la care toți tinerii au sărit și au cântat odată cu artistul. Spre noapte, francezul Woodkid a încântat mulțimea, pe scena principală, oamenii ocupând tot spațiul amplu din jurul scenei pentru a îl asculta. Artistul a mărturisit printre piese că nu se aștepta să vadă atâta lume alături de el în acel moment.

Alte trupe sau artiști, care au prestat în decursul festivalului, au fost Golan, Balthazar, Bruja, Moonlight Breakfast, Orchestra Simfonică București și lista continuă.