FOARTE URGENT: Vreau să trăiesc, să am o viață normală 😭 ❤️

Bună ziua,

ECATERINA VORONĂ:

Mă macină zi de zi și nu-mi dă nicio speranță de viață. Vreau să trăiesc, să am o viață normală precum cei de vârsta mea, dar fără ajutorul vostru nu am cum să mă descurc…

Așa își începe povestea Ecaterina Voronă, o tânără de numai 20 de ani, pentru care viața părea să nu ofere nicio surpriză neplăcută, până în ziua de 12 ianuarie. La începutul anului, după un vaccin, a observat umflături pe umăr care nu doar că nu au trecut, dar s-au înmulțit. Luni de zile, Ecaterina avea febră 39-40 de grade, fără să știe exact de la ce. După numeroase drumuri pe la mai multe speciale, o biopsie făcută la Institutul Oncologic a încheiat suspansul și a aruncat-o într-o luptă grea. Tânăra a aflat că are cancer.

Imediat a început chimioterapia, iar medicii au îndrumat-o să meargă la tratament la o clinică din Turcia, unde medicii au experiență vastă în „limfomul cu celule T”, maladia care i-a afectat organismul.

Costurile însumează 33797 de euro, o sumă imensă pentru o familie obișnuită. Vă puteți imagina disperarea și teama pe care le simte Ecaterina nu atât din cauza bolii în sine, ci din cauza faptului că nu are cum să își acorde o șansă în plus la viață fără banii respectivi! Speră cu toată inima că oamenii care îi citesc povestea o vor înțelege și o vor ajuta.

Acum rețelele sociale au o putere imensă. O simplă postare poate salva sau poate distruge vieți. Știți că am cancer. Se spune că viața nu costă bani, însă eu am nevoie de o sumă mult prea mare pentru a supraviețui. De aceea, oameni cu suflet mare, vă rog să mă ajutați! Fără contribuția voastră financiară nici nu mi se acordă șansa la vindecare!

Ecaterina nu poate lupta singură și cu boala și cu neputința financiară. Are nevoie urgentă de ajutorul nostru. Prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”, această tânără poate scăpa din ghearele nemiloase ale cancerului. Nu contează cât, contează doar să oferim! Nimic nu-i mai de preț ca sănătatea și nicio investiție nu e mai răsplătită decât cea în oameni. Împreună, luptăm alături de Ecaterina!

Donații se mai pot face și în conturile Asociației „Salvează o inimă”.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

 Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată  să specificați: ECATERINA VORONA

Noutăți:

1.Simona Silea a ajuns cu bine în Belgia și a fost internată pentru investigații amănunțite. Mâine (19.08.2021) va avea loc prima intervenție chirurgicală și va trebui să-i scoată fixatorul de la picior.

2.Anastasia Rotaru a continuat tratamentul urmând ca Duminică să efectueze a doua ședință de chimioterapie de 24 de ore urmând apoi o pauză de 14 zile.

3.Ieri, la 3 zile de la operație Alexandru Ene s-a ridicat din pat. Durerile sunt încă îngrozitoare, tot bustul lui a fost zdruncinat, toți mușchii au fost întinși, reușește să doarmă doar în reprize mici de 10-15 minute, cel  mult de 2 ore pe noapte.

4.Yannis Darmaz a început tratamentul cu chimioterapie.

5. Diana Popescu a finalizat prima ședință de chioterapie iar cea de a doua ședință o va începe pe data de 1 septembrie a.c.