Doneaza pentru Sofia Gurgu

Sarcina este o experiență care marchează orice femeie. Să ai un copil, să-l simți cum îți crește în burtă, lună de lună, să-i simți micile lovituri și să aștepți cu nerăbdare să îl ții în brațe… Sunt greu de descris în cuvinte aceste sentimente frumoase!

Uneori însă, bucuria de a fi mamă se transformă subit în tumult, apăsare, neliniște și teamă constantă, când vezi că natura nu și-a urmat cursul firesc și bebelușul tău vine pe lume cu probleme serioase de sănătate.

Andreea Gurgu, în vârstă de 33 de ani, știe exact despre ce vorbim. Fetița ei, Sofia, s-a născut cu foarte multe malformații, printre care imperforația anală (absența deschiderii normale a anusului la exterior), absența colecistului, uter dublu și două vaginuri.

Ca și când n-ar fi fost suficient, micuța a fost diagnosticată și cu Sindromul Phelan Mcdermind, o afecțiune extrem de rară ce provoacă slăbiciune musculară, control slab al capului, vorbire întârziată și defecte la inimă și rinichi.

În Ajunul Crăciunului, Sofia a fost operată pentru a își putea face nevoile, iar acum câteva săptămâni a avut o criză cardiacă puternică și cu greu a fost stabilizată. Medicii spun că respectiva criză ar putea fi și de la cap, de aceea părinții au fost sfătuiți să facă toate investigațiile și eventualele operații în Turcia, unde există alte șanse de reușită decât în țară.

Sofia a început viața cu mari greutăți, a fost aruncată fără milă într-o bătălie nedreaptă. Mică și lipsită de putere, fetița se străduie să reziste zi după zi, să învingă soarta și să trăiască.

Ne dorim un copil prezent lângă noi, vrem să o vedem cum crește și se joacă alături de alți copii! Dar acest lucru poate fi posibil doar cu ajutorul oamenilor cu suflet mare! Vă rugăm să fiți alături de micuța luptătoare Sofia, ne-au scris cei doi părinți.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

 Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată  să specificați:SOFIA GURGU