Mulți cred că voluntariatul este numai despre a da. Însă cel care își dedică timpul și energia pentru cei care au mare nevoie primește în schimb zâmbete, îmbrățișări, prietenii, își dezvoltă încrederea în el, empatia, recunoștința. Se transformă emoțional, devine un om și mai bun, împlinit.

Așadar, facem apel la sprijinul vostru pentru a strânge cât mai mulți prieteni voluntari care să ofere, dar și să primească. Ei le vor fi alături, fizic și online, celor peste 2.500 de copii și tineri din centrele de plasament, apartamentele și căsuțele de tip familial cu care lucrăm în București și 23 de județe.

Voluntarii pe care îi căutăm sunt oameni implicați, serioși și dornici să dedice 3 ore pe săptămână, timp de cel puțin 8 luni, indiferent în ce domenii de activitate lucrează sau ce abilități au.

Experiența de voluntariat este una frumoasă, iar cei care au trecut deja prin ea spun că au învățat enorm de la copii:

„Emoția întâlnirii cu copiii încălzește inima oricui. Orice pas făcut alături de un copil înseamnă un viitor adult echilibrat, încrezător în el și în cei din jur, lucru de care ei au mare nevoie. Cu cât mai mulți voluntari, cu atât mai mulți astfel de adulți”, a transmis Iuliana Baciu-Ersen, voluntar de trei ani în cadrul programului Ajungem MARI.

Anunțul de recrutare este disponibil aici, pe pagina de Facebook Ajungem MARI, iar detalii complete puteți găsi pe www.ajungemmari.ro în secțiunea „Devino voluntar”.