FOARTE URGENT: Vrem să-i oferim o șansă la viață, o șansă de a crește și a învăța, după cum dorește el.😭😭 ❤️

O pungă de chipsuri și o sticlă mică de suc. Două alegeri alimentare nefericite, care nu ne aduc niciun beneficiu, ba dimpotrivă, ne pot crea probleme. Atât înseamnă 10 lei în ziua de azi și deseori nu realizăm că am putea cheltui această sumă pe ceva care chiar merită, ceva care poate avea efecte benefice… pe viață.

10 lei sau 2€ este costul unui SMS cu textul „Mădălin” la numărul 8832, care poate schimba pentru totdeauna viitorul unui băiat de 13 ani grav bolnav.

Mădălin a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală malignă și hidrocefalie, după ce înainte de startul anului școlar începuse să meargă, să citească și să se uite la televizor cu capul într-o parte. De atunci și-a petrecut timpul mai mult prin spitale. De curând, tânărul a suferit un atac cerebral și o hemipareză stângă.

Înfricoșați de riscul de-al opera în țară, părinții au luat legătura cu Clinica Emsey din Istanbul, unde poate fi operat de urgență cu un pronostic mai bun, dar costurile depășesc cu mult orice posibilitate financiară a familiei. De unde să strângă acești oameni în timp record 75.000 de euro, când Niculai lucrează ca mecanic de utilaje pe un salariu de 2.000 de lei, iar Victoria câștigă doar 2.500 de lei ca infirmieră de spital?

Viața lui Mădălin depinde practic de sprijinul nostru. Fiecare dintre noi poate trimite un SMS cu textul „Mădălin” la numărul 8832 și astfel poate acoperi cu 2€ costul operației și tratamentelor de care depinde viața tânărului.

Vrem să-i oferim o șansă la viață, o șansă de a crește și a învăța, după cum dorește el. Mi-a spus: „Mami, vreau să devin polițist că să pot urmări și prinde infractorii, să fac să fie mai bine în țară sau să mă fac bucătar, ca să gătesc bunătățile pe care le învăț de la tine”, ne-a povestit, plângând, mama lui Mădălin.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate fi cea care îi salvează viața și îi oferă șansa de a-și împlini visul!

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată să specificați: ANDREI MĂDĂLIN