CMBSU se va întruni vineri pentru a adopta noile măsuri cu privire la situația epidemiologică

Realizator: Comitetul pentru Situații de Urgență al Municipiului București se va întruni vineri pentru a adopta noile măsuri după ce astăzi capitala a ajuns la o incidență de 3,65 de cazuri la mia de locuitori. Purtătorul de cuvânt al prefecturii București, Mariana Stancu Ţipișcă.
Mariana Stancu Ţipișcă: Am hotărât să așteptăm convocarea acestei ședințe a Comitetului Municipiul București până la publicarea în Monitorul Oficial al României a actului normativ adoptat de guvern cu privire la situația epidemiologică. Pentru că ne încadrăm în termen de 48 de ore de la comunicarea ratei de incidență, probabil vom organiza mâine ședința Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, pentru a se reglementa în detaliu măsurile care se impun, cu luarea în considerare și a modificărilor normative care au fost aduse astăzi și pe care le așteptăm a fi publicate în Monitorul Oficial.
Realizator: Purtătorul de cuvânt al Prefecturii București a mai precizat că măsurile care se vor adopta vor intra în vigoare sâmbătă dimineață, a transmis reporterul RRA Cătălin Radu./rpatulea/ilapadat

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 23 septembrie)