Fondatorul Tesla, Elon Musk, și cântăreața Grimes s-au despărțit după trei ani de relație. „Suntem semi-despărțiți, dar încă ne iubim, ne vedem des și ne înțelegem”, a confirmat însuși Musk într-o declarație publicată de „Page Six”, asigurând că își cresc în continuare împreună fiul de un an, cine se numește „X A-12 Musk”, un nume care încă îi intrigă pe utilizatori pe rețelele de socializare, din cauza dificultății de pronunție.
„În mare parte, pentru că munca mea la SpaceX și la Tesla mă obligă să fiu în principal în Texas sau să călătoresc în străinătate, iar munca ei este în principal la Los Angeles. Dar acum ea este cu mine și „bebelușul X” este în camera alăturată”, a explicat Musk.
Săptămâna trecută, cuplul a participat la Met Gala, dar amândoi au pășit separat pe covorul roșu, deși au fost fotografiați împreună la New York a doua zi. Musk și Grimes au început să se întâlnească în 2018 și fiul lor s-a născut în mai 2020. Anterior, managerul de top a fost căsătorit cu scriitoarea Justine Wilson, cu care are cinci copii, apoi s-a căsătorit de două ori cu actrița Talulah Riley./oavram
https://www.rainews.it

Traducerea: Oana Avram