„Soare după nori” este numele celui mai nou album lansat de Andreea Bălan, un material discografic motivațional ce conține 13 piese

Are peste 1,5 milioane de fani pe Instagram, multe colaborări de succes și zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, iar în urmă cu o săptămână a lansat „Stele Căzătoare”, o piesă sensibilă despre dorința de a mai crede în ceva ce poate schimba lumea, ce poate alunga tristețea și neajunsurile. Andreea Bălan are o mulțime de proiecte fresh, printre care și un material discografic motivațional ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale ale artistei. Albumul „Soare după nori” este disponibil atât online, cât și în rețeaua de magazine Muzica și librăriile Cărturești.

„Sunt foarte fericită să vă anunț că noul meu album «Soare după nori» s-a lansat și poate fi găsit în Cărturești, pe Emag, dar și în magazinele digitale. Are 13 piese, pe unele dintre ele le știti, dar pe altele nu. De abia aștept să le ascultați pentru că sunt piese de suflet despre mine, dar mai ales despre voi, mai ales că este un album motivațional”, povestește Andreea.

Printre single-urile ce se regăsesc pe albumul „Soare după nori” se numără și „Inimă de fier”, „Am crezut în basme”, „Nu mai doare” și „Iubește-mă, nu”.

Pentru artistă această perioadă este una aglomerată. Andreea se bucură să-și revadă fanii la concertele sale și să împărtășească cu ei muzica să și buna dispoziție. Cunoscută pentru show-urile sale inedite precum „Lecția de dans”, „Bunny Show” și „Fantezia Show”, Andreea Bălan oferă publicului o experiență vizuală coregrafică că un maraton de emoții, pasiune și distracție, prezentate în diferite povești conceptuale. Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpun publicul într-o lume plină de visare, cu majorete, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single care a adunat peste 57.000.000 de vizualizări pe YouTube.