Andreea Bălan lansează „Soare după nori”, single ce poartă numele celui mai nou album al artistei

„Soare după nori” este noul single pe care Andreea Bălan îl lansează, ce poartă și numele celui mai recent album al artistei, un material motivațional despre iubirea de sine și acceptare. Compusă de către Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache, „Soare după nori” este o piesă sensibilă cu un mesaj puternic, despre a învăța din nou să zbori și să treci peste zile care dor.

„«Soare după nori» este o piesă care mă reprezintă cel mai bine și în care mi-am pus tot sufletul. Pe de o parte, prin acest single mă arăt atât vulnerabilă, cât și puternică după foarte multe experiențe frumoase sau mai puțin frumoase din viața mea, iar pe de altă parte, acesta dezvăluie totodată apogeul vindecării mele. Așa cum puteți vedea și în videoclip, este momentul în care las tot trecutul în urmă și merg înainte senină și zâmbitoare. Mulți dintre noi trecem prin diferite stări și experiențe care ne transformă și ne formează ca oameni și sunt convinsă că pe mulți dintre voi vă va motiva și vă va face să vă dați seama cât de puternici sunteți”, povestește Andreea Bălan.

Single-ul este însoțit de un videoclip emoționant ce prezintă mai multe etape din viața artistei. Condusă de emoții, Andreea retrăiește cele mai importante clipe, însă încurajează copilul din ea să se bucure de fiecare în parte, să învețe și să privească spre un viitor mai bun. „Soare după nori” face parte din cel mai recent material discografic lansat de către Andreea Bălan, un album ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale ale artistei. Printre melodii se numără „Inimă de fier”, „Am crezut în basme”, „Nu mai doare” și „Iubește-mă, nu”, dar și alte piese noi. Albumul „Soare după nori” este disponibil atât online, cât și în rețeaua de magazine Muzica și librăriile Cărturești.

Pentru artistă, această perioadă este una aglomerată. Andreea se bucură să-și revadă fanii la concertele sale și să împărtășească cu ei muzica sa și buna dispoziție. Cunoscută pentru show-urile sale inedite precum „Lecția de dans”, „Bunny Show” și „Fantezia Show”, Andreea Bălan oferă publicului o experiență vizuală coregrafică ca un maraton de emoții, pasiune și distracție, prezentate în diferite povești conceptuale. Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpun publicul într-o lume plină de visare, cu majorete, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single care a adunat peste 57.000.000 de vizualizări pe YouTube.