Celine Dion și-a anulat toate concertele: „Nu mai reușește să se ridice din pat”

Probleme de sănătate pentru Celine Dion, forțată să anuleze unele dintre concertele ei programate în Las Vegas. „Nu mai poate să se ridice din pat, să se miște sau să meargă”, spune o rudă a artistei pentru revista „Here”, explicând că sentimentala regina pop „suferă de dureri la picioare și la gambe, care o paralizează. Este foarte slăbită și suferă mult. Și a slăbit”.
Celine Dion și-a anulat concertele programate în perioada 5-20 noiembrie și 19-5 februarie, în Las Vegas. Anunțul a fost făcut chiar de cântăreață pe profilul ei de Instagram: „Am inima frântă pentru asta. Echipa mea și cu mine am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și, faptul că nu putem să deschidem concertele în luna noiembrie, mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest teatru nou-nouț de ultimă generație și este absolut frumos. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că i-am dezamăgit pe toți fanii care și-au făcut planuri să vină la Las Vegas. Acum trebuie să mă concentrez pe îmbunătățirea stării de sănătate, vreau să depășesc totul cât mai curând posibil”.
Anturajul său a explicat ulterior, într-un comunicat de presă, că Celine Dion suferă de „spasme musculare grave și persistente”, localizate la nivelul picioarelor și gambelor. Sora artistei a liniștit pe toată lumea, dar se pare că starea de sănătate a lui Celine Dion este, de fapt, mult mai îngrijorătoare. O rudă a vedetei a vorbit pentru revista „Here”: „Nu mai poate să se ridice din pat, să se miște sau să meargă. Suferă de dureri la gambe și la picioare, care o paralizează. Este foarte slăbită și a pierdut mult în greutate. O boală care ar putea necesita o convalescență îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât era prevăzut”.
Sora cântăreței, Claudette, a spus că starea de rău a lui Celine Dion se datorează și „premenopauzei și modificărilor hormonale pe care le provoacă această afecțiune”. Céline Dion, 53 de ani, suferă de „spasme musculare grave și persistente”, care o împiedică să urce pe scenă. „Ceea ce i se întâmplă – a explicat sora ei – este dureros. Dar nu este nimic grav, altfel mi-ar fi spus. Céline nu ezită să aibă încredere și să ceară sfaturi când ceva nu este în regulă. Ştiu ca este așa. Este bine dispusă și este înconjurată de familia noastră”, subliniază Claudette Dion, potrivit căreia sora ei Céline ar trebui să revină pe scenă în „câteva săptămâni, cel mult câteva luni…”.
După câteva zile de absență, cântăreața canadiană a distribuit pe Instagram un videoclip în care cânta hitul de acum 22 de ani, sub care a scris: „Când îți dorești cel mai mult, nu există o cale de ieșire ușoară. Când ești gata să pleci și inima ta a rămas în îndoială. Nu renunța la credința ta. Dragostea vine la cei care cred în ea. Și așa este”.
(https://www.ilmessaggero.it/persone/celine_dion_come_sta_che_malattia_ha_concerti_annullati_news-6296589.html)/oavram/ddaniela