Reprezentanța Comisiei Europene în România dă startul competițiilor „Lider European” și „Euro Quiz”

Ești un elev curios care vrea să învețe lucruri noi și să își dezvolte abilitățile de vorbire în public? Atunci Comisia Europeană ți-a pregătit două concursuri: „Lider European”, dacă ești la liceu și „Euro Quiz”, dacă ești la gimnaziu.

„Lider European” își propune anul acesta să îți dezvolte abilitățile personale de leadership și de vorbire în public, în vreme ce „Euro Quiz” are drept scop încurajarea lucrului în echipă, îmbogățirea cunoștințelor despre Uniunea Europeană și dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor. Competițiile se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației.

Ramona Chiriac, Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, a declarat: „Vă mulțumesc pentru entuziasmul vostru și al profesorilor voștri care sunt alături de noi în aceste proiecte educaționale. Abia aștept sa va întâlnesc atât în online cât și fizic și să vorbim despre Europa și despre viitorul vostru. Pentru că Europa este despre voi, este a voastră și va arăta așa cum vă doriți. Mă bucur să văd că vă implicați deja în construirea ei!”

Mai multe detalii despre înscriere, aici: Comisia Europeană dă startul competițiilor „Lider European” și „Euro Quiz” (europa.eu)

Persoana de contact:

Ioana Marchiș – ioana.marchis@ec.europa.eu