Niciodată nu am fost atât de mișcați de soarta nemiloasă a unei persoane forțate să îndure o singurătate nemeritată

De multă vreme nu am mai citit atâta durere și neputință în cuvintele unei femei. Poate că niciodată nu am fost atât de mișcați de soarta nemiloasă a unei persoane forțate să îndure o singurătate nemeritată, din care izvorăsc o mulțime de probleme. Vorbim de singurătatea născută din boli pentru care lumea medicală are prea puține soluții sau deloc și pentru care oamenii din jur nu au energia sau timpul, sau poate chiar dorința?, de a oferi ajutor.

Nu am putea amplifica cu nimic mesajul pe care ni l-a trimis Doina Postolachi, o scriitoare de 41 de ani, în urmă cu doar câteva zile. E un mesaj care te tulbură, nu te poate lăsa indiferent. E o lecție de viață puternică – aceea că lângă noi există oameni care au nevoie disperată de ajutor și nu doar atât, au nevoie să li se dea măcar o șansă să nu depindă de acest ajutor pentru tot restul vieții.

Povestea Doinei ne amintește că, da, toți avem greutăți, dar în timp ce unii pot căra împreună o sacoșă sau un geamantan întreg de probleme, alții sunt puși să mute munți… singuri!

Citiți și dați-vă șansa de a fi oameni întru totul, de a vă aduce aminte pentru ce trăim, cât de importante sunt lucrurile pe care le avem deja, nu cele pe care ni le dorim adesea, cât de mult poate însemna pentru cineva să îi fii alături, să-l asculți și să-l înțelegi, să-l sprijini când are nevoie, să îl ajuți să aibă o viață normală când singur nu mai poate face nimic:

 Îmi este groază să-mi trăiesc restul vieții în scaun cu rotile. Îmi este groază să nu mai fiu în stare să citesc o carte, să discut pe marginea unei cărți care îmi place, dar, cel mai mult, îmi este frică să-mi pierd talentul literar…

    Când eram copil, am visat viata altfel la cei patruzeci de ani. Nu mi-am închipuit că viața este atât de complicată și că poate fi atât de diferită de visurile noastre. Mă vedeam soție, mamă, o scriitoare de succes, tradusă în multe limbi straine… Nu a fost nimic din toate acestea. Nu până acum.

Dar dacă împlinirea tuturor acestora depinde, în cea mai mare măsură, de sănătatea mea?… Poate, vindecându-mă, îmi voi salva visurile și îmi voi implini destinul?

    Scleroza multiplă este o boală nimicitoare!!… Operația de la Moscova este șansa mea la o viață nouă! La o viață normală. 

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

 Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată  să specificați: DOINA POSTOLACHI