O nouă ediție a târgului de adopții din Parcul Circului: cățeii din centrele ASPA își așteaptă noii stăpâni

Toți iubitorii de căței sunt așteptați și în acest weekend, 13-14 noiembrie, în Parcul Circului, lângă Circul Metropolitan Bucuresti, în intervalul orar 10:00-13:00, la târgul de adopții organizat de ASPA.

Puii de căței din centrele ASPA, care așteaptă să-și găsească o familie, sunt vaccinați, deparazitați și microcipați, iar adulții sunt și sterilizați. Adopțiile sunt gratuite.

Toți câinii care vor fi adoptați vor pleca la noile familii cu mai multe cadouri de la Maxi Pet România și Pedigree Romania. (Maxi Pet oferă pachete formate din hrană uscată și umedă, jucărie și castron, iar Pedigree oferă batoane Denta Stix, plicuri cu hrană umedă și selfie stix-uri pentru telefon).

Ca de fiecare dată, voluntarii Proedus vor fi alături de căței pe durata târgului de adopții.

În fiecare weekend, în Parcul Circului se vor organiza târguri de adopții, astfel încât cât mai mulți căței să aibă șansa de a-și găsi un cămin.

Weekendul trecut, 6-7 noiembrie, la târgul din Parcul Circului au fost adoptați nu mai puțin de 51 de căței, vizitatorii fiind atât de mulți încât au stat la coadă pentru a-și alege cățelușul dorit.