URGENT: Numai părinte să nu fii într-o astfel de situație!

Totul a fost în regulă, Anastasia s-a trezit puțin amețită și speriată, dar și-a revenit. Acum putem porni către casă. Vă mulțumim, dragi prieteni, pentru susținere și vă ținem la curent cu evoluția! Vă iubim pe toți! 

Așa ne-a scris mama Anastasiei Foca, fetița născută prematur cu tetrapareză spastică, retard sever motor și retard de limbaj, nemaiputând de bucurie că transplantul de celule stem care îi va îmbunătăți viața micuței a fost un succes. Nu ar fi fost posibil fără ajutorul vostru, al tuturor!  Mulțumirile verbale sunt prea puține pentru câtă recunoștință există pentru voi, prietenii Asociației „Salvează o inimă”, care ați ridicat greua povară de pe umerii acestei familii.

Anastasia Foca

Pentru copila, transplantul trebuie urmat de terapii de recuperare (Vojta, Terrasuit, kinetoterapie, terapie craniosacrală, masaj de relaxare și altele) ce însumează în jur de 1.000 de euro lunar. Cel puțin 1 an de acum înainte ar trebui să urmeze aceste tratamente pentru o recuperare în proporție de 80-90%.

Cum ar putea o mamă singură să acopere această sumă când și ea și fetița trăiesc din indemnizația de creștere a copilului, cea de însoțitor și o alocație, din care trebuie săAsociației „Salvează o inimă”, plătească și chiria de 350€?  Numai mamă să nu fii într-o astfel de situație!

Acest îngeraș are nevoie de ajutor, această mamă are nevoie de sprijin! Prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”, putem ușura povara financiară a acestei familii și salva astfel un suflet nevinovat și prea greu încercat de viață.

Anastasia are nevoie de noi! 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

 Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată  să specificați: ANASTASIA FOCA

RADOR – 18 noiembrie