CONCERT ȘI LANSARE DE ALBUM la SALA RADIO: LUIZA ZAN – „NIGHT AND DAY”

Primul concert de JAZZ pe scena Sălii Radio în această stagiune (2021-2022) este un eveniment special, pe care nu îl puteți rata! Joi, 25 noiembrie (de la 19.00), LUIZA ZAN – una dintre cele mai apreciate voci feminine din jazz-ul românesc la ora actuală – va cânta alături de BIG BAND-UL RADIO, dirijat de cunoscutul dirijor și compozitor IONEL TUDOR.

Sugestiv intitulat „Night and Day” („Zi și noapte”), concertul este conceput cu prilejul lansării albumului omonim al artistei, CD realizat de Editura Casa Radio.

Veți asculta pe scena Sălii Radio piesele incluse pe CD-ul „Night and Day”, ca Cherokee, Almost Like Being In Love, How High the Moon, Black Coffee, The Lake, Angel Eyes.

Solista va adresa publicului câteva cuvinte privitoare la noua sa creație și albumul va fi disponibil pentru vânzare în foaierul Sălii Radio. Din motive determinate de restricțiile pandemice, nu este posibilă organizarea unei sesiuni de autografe. Dar Editura Casa Radio a pregătit o surpriză fanilor: albumele disponibile la vânzare în seara evenimentului vor purta pe ele semnătura Luizei Zan și pe cea a lui Ionel Tudor.

Pentru detalii, vă transmitem comunicatul de presă atașat și afișul evenimentului.

Vă mulțumim pentru susținerea acordată în promovarea evenimentului,

Să aveți o săptămână frumoasă!

Cristina Niculescu (Barbulescu)
Consilier PR (Relatii Publice) / PR Expert

Radio Romania / Romanian Radio Broadcasting Corporation
Stagiunea de concerte – Sala Radio / Romanian Radio Concert Hall

www.orchestreradio.ro
orchestreleradio@radioromania.ro
+40 745.289.181