Comunicat – Filarmonica “George Enescu”

În urma prevederilor Hotărârii nr. 112 din 07.12.2021, prin care se declară prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile, însă cu o serie de relaxări, Filarmonica “George Enescu” anunță că, începând din seara zilei de 9 decembrie a.c., publicul va putea ocupa 50% din capacitatea celor două săli de concert din incinta Ateneului Român.

Accesul în sala Ateneului Român este permis „cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, dacă toţi participanţii sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.şi este asigurată purtarea măştii de protecţie”.Verificarea acestor condiții se va face înainte de accesul în incinta Ateneului Român.

Biletele se pot procura:
– De la Casa de Bilete a Ateneului Român (doar cu o oră înainte de începerea concertului !)
Program: Marți – Vineri 12:00 – 19:00. Plata doar în numerar.
Telefon: 021.315.68.75
– Online, accesand site-ul www.fge.org.ro – sectiunea „Calendar“. Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condițiile prevăzute de lege.

Biroul de presă
info@fge.org.ro
www.fge.org.ro

RADOR – 9 decembrie