Teama unei mame de a-și pierde singurul copil nu poate fi cuprinsă în cuvinte.😭😭

În goana după cadoul perfect de Crăciun, cu toții ne gândim care ar fi cel mai potrivit și mai apreciat. Anul acesta, fiecare dintre noi poate oferi cel mai ieftin și mai frumos cadou de sărbători unei fetițe de 7 anișori.

Cu 2€ donați printr-un simplu SMS cu textul „Maya” trimis la numărul 8832 îi putem dărui Mayei Chelmuș o nouă șansă la viață.

Copila are osteosarcom, cea mai frecventă tumoră canceroasă a osului, iar viața ei depinde de o sumă imensă de bani, necesară pentru operații și tratamente ce pot fi efectuate într-o clinică de specialitate din Turcia.

Mama copilei nu poate strânge singură 60.000 de euro din salariul de asistent personal și se gândește zilnic cu disperare că fiecare zi care trece poate fi ultima pentru Maya.

Teama unei mame de a-și pierde singurul copil nu poate fi cuprinsă în cuvinte, la fel nici forța minunilor create din bunătatea oamenilor care se mobilizează pentru a salva o inimă. Adevărate miracole s-au petrecut, de-a lungul anilor, când prietenii Asociației „Salvează o inimă” și-au unit forțele și au donat pentru copiii care astăzi ar fi putut fi îngeri, dar care se bucură fericiți de sărbători alături de familiile lor.

Și de acest Crăciun putem fi salvatorii unui copil nevinovat. Un SMS la 8832 cu textul „Maya” va fi cu siguranță cel mai frumos cadou pe care îl putem oferi unei fetițe care are nevoie disperată de ajutor. Sunt doar 2€ pentru o viață, 10 lei pentru o nouă șansă, două ciocolate sau două sticle de suc pentru un viitor.

Donații mai pot fi făcute și în conturile Asociației „Salvează o inimă”. Maya are nevoie de ajutorul tuturor. Anul acesta, tu poți fi Moș Crăciun pentru fetița greu lovită de boală!

TRIMITE SMS DE 2 EURO LA 8832 MESAJ MAYA

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele copilului -MAYA CHELMUS