Mesajul domnului Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu

Dragii noștri prieteni, parteneri, artiști, marea familie a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu,

Bucuria Nașterii Domnului vrem să o împărtășim cu dumneavoastră. Am construit, construim și vom construi împreună cu fiecare dintre voi, cu fiecare spectator, cu fiecare comunitate, cu fiecare artist, speranța. Vom merge mai departe în numele a ceea ce înseamnă bucuria de a crea, de a împărtăși împreună emoția, frumosul și miracolul. Vă mulțumim că suntem împreună, că mergem mai departe în numele vieții, în numele bucuriei de a dărui, de a iubi, de a crede că vremelnicia este doar o părere; pentru că nimic nu se poate construi de azi pe mâine.

Vă mulțumim pentru faptul că împreună am reușit să facem o ediție extraordinară și unică a acestui festival în 2021. Vă mulțumim că am creat împreună aceste punți extraordinare, precum Scena Digitală și toate creațiile pe care le-am făcut în numele frumosului. Vă doresc din toată inima să putem să ne strângem în brațe – așa cum ne-a venit de atâtea ori – cu iubire, cu credință, cu putere. Să trecem peste toate aceste piedici care ne-au provocat și care au născut atât de multe instrumente prin care ne-am adus publicul aproape. Vă doresc din toată inima să fiți în primul rând sănătoși, să puteți din toată inima să vă bucurați de fiecare zi. Să puteți, împreună cu toți cei dragi, să realizați și să simțiți miracolul creației.

Din inimă, în numele echipei,

Crăciun fericit și un An Nou minunat și bun!

La mulți ani!

 

Constantin Chiriac,

directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu

președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu