Eroii Revoluției din 1989 au fost comemorați la Televiziunea Română

Miercuri, 22 decembrie a.c., revoluționari şi oficialități au participat la ceremoniile militare de comemorare a eroilor căzuți la Revoluție, desfăşurate la Troița din fața Televiziunii Române şi la Troița Paraşutiştilor aflată în incinta TVR.

La eveniment, au fost depuse coroane de flori la ambele monumente din partea Excelenței Sale, Domnul Klaus Werner Iohannis, Preşedintele României, din partea Senatului şi Camerei Deputaților, Guvernului României, Ministerului Apărării Naționale, Societății Române de Televiziune, Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989, a unor asociații de revoluționari şi din partea Secretariatului de Stat pentru Recunoaşterea Meritelor Luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989.

De asemenea, la Monumentul dedicat eroilor paraşutiști au fost depuse coroane de flori din partea Asociației Naționale a Paraşutiştilor şi a Fundației General Grigore Baştan.

Televiziunea Română a fost reprezentată de doamna Ramona Săseanu, coordonator cu atribuții de Producător General şi de domnul Mircea Neacşa, jurnalist senior, care a prezentat ambele ceremonii.

Televiziunea Română cinsteşte astfel memoria eroilor revoluționari care şi-au dat viața în
decembrie 1989 pentru recâştigarea libertății şi demnității poporului român.

RADOR – 22 decembrie