Amadeus a dezvăluit numele celor cinci artiste care vor prezenta alături de el următoarea ediţie a Festivalului de la Sanremo

Ornella Muti, Lorena Cesarini, Drusilla Foer, Maria Chiara Giannetta și Sabrina Ferilli vor fi cele cinci co-prezentatoare ale următoarei ediții a festivalului de la Sanremo (programată în perioada 1-5 februarie). Numele au fost anunţate oficial în timpul ediţiei de seară a Tg1 de directorul artistic și gazda festivalului, Amadeus, după un omagiu adus lui David Sassoli.
Astfel, în prima seară, pe scena Teatrului Ariston va urca Ornella Muti, definită de directorul artistic al festivalului „o adevărată icoană a cinematografiei italiene, cu peste 90 de filme la activ, realizate cu cei mai mari regizori”.
În a doua seară, aceeaşi scenă o va găzdui pe Lorena Cesarini „o tânără actriță care a avut un mare succes cu serialul Suburra”.
În cea de-a treia seară va sosi rândul Drusillei Foer „o actriță de teatru și film, o cântăreață, o vedetă a rețelelor de socializare și o prezenţă ironică a saloanelor lumii mondene” (în spatele Drusillei Foer se află de fapt actorul Gianluca Gori, care a inventat-o).
Pe Maria Chiara Giannetta o vom putea vedea vineri 4 februarie, în penultima seară. Amadeus a numit-o pe tânăra actriţă „adevărata revelație a acestui sezon TV”.
La marea finală de sâmbătă, publicul şi telespectatorii se vor reîntâlni cu Sabrina Ferilli, definită de Amadeus „una dintre cele mai iubite actrițe de publicul italian, o femeie care îmbină frumusețea, talentul și simpatia”.
După anunț, primul comentariu fierbinte pe Instagram a fost cel al Sabrinei Ferilli (care va participa pentru a treia oară la Festivalul de la Sanremo): „Unele știri e mai bine să le primeşti stând pe un scaun. Bună seara tuturor! Mulțumesc @giovanna_e_amadeus Ne vedem pe 5 februarie!”.(https://www.rainews.it/articoli/2022/01/svelate-da-amadeus-le-5-co-conduttrici-del-prossimo-festival-di-sanremo-bd875376-f986-4990-925c-77)/cpaunel/ddaniela