Aglomerație mare la metroul bucureştean, din cauza grevei angajaților STB

Realizator: Constanţa Comănici – Este aglomerație mare la metrou din cauza grevei angajaților Societății de Transport București. Reporterul RRA Alexandru Lancuzov este într-o stație de metrou şi ne spune ce se întâmplă acolo. Bună dimineața, Alex! Te ascultăm.
Reporter: Bună dimineața! Protestul STB de la suprafață se simte și în subteran, la metrou, mai aglomerat față de o dimineață obișnuită, practic se revine la situația din 2019 înainte de pandemie. La stația Dristor 1, de pe magistrala M1, de unde transmit acum, văd că ramele spre Piaţa Unirii vin la trei minute, sunt pline spre centru. METROREX a anunţat chiar în acest moment că pune în circulație tot materialul rulant disponibil, practic s-a supliment numărul ramelor, se lucrează la capacitate maximă. Totodată se monitorizează circulația şi, împreună cu poliția și jandarmeria, se iau măsuri pentru evitarea aglomerărilor și respectarea măsurilor de protecție sanitară.
Sunt probleme și pe drumurile din țară. În județul Neamț, atenție la Grințieș și în județul Neamț, DN15, drumul dintre Piatra Neamţ şi Toplița s-a răsturnat o cisternă cu solvenți și sunt scurgeri de material inflamabil, iar pe autostrada A1, Sibiu-Sebeș, pe sensul spre Sebeş, la Apoldu de Jos, este un accident între un microbuz și un tir cu circulație îngreunată./rpatulea/pvelisar

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 20 ianuarie)