Sediu nou pentru Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Beclean

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) anunță relocarea Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) Beclean în sediul din Str. 1 Decembrie 1918. Spațiul a fost pus la dispoziția Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Bistrița–Năsăud, gratuit, de Primăria orașului Beclean și a fost recompartimentat, reabilitat și modernizat, astfel încât să beneficieze de toate facilitățile necesare. BCPI Beclean deservește 17 unități administrativ–teritoriale (UAT).

„Atât angajații care își desfășoară activitatea în cadrul BCPI Beclean, cât și cetățenii și partenerii noștri beneficiază de cele mai bune condiții. Suntem recunoscători autorităților locale, care au înțeles importanța activității de cadastru și carte funciară și au modernizat spațiul pe care ni l-au oferit, respectând cele mai înalte standarde”, a precizat președintele – director general al ANCPI, Rákosi-Seiwarth Ildikó. La inaugurarea noului sediu a participat și Márton Edith, inginer-șef al OCPI Harghita.

BCPI Beclean realizează activitatea de recepţie a documentaţiilor cadastrale, efectuează înscrierea în cartea funciară, precum şi alte activităţi specifice cu privire la imobilele aflate în cele 17 UAT-uri arondate: Beclean, Braniștea, Căianu Mic, Chiochiș, Chiuza, Ciceu Giurgești, Ciceu Mihăiești, Lechința, Matei, Negrilești, Nușeni, Petru Rareș, Spermezeu, Șieu Odorhei, Șintereag, Târlișua și Uriu.

SERVICIUL COMUNICARE

AL AGENȚIEI NAȚIONALE DE CADASTRU ȘI PUBLICITATE IMOBILIARĂ