Theodore lansează în România “Frame of Reference”, noul single de pe viitorul album “The Voyage”

Artistul de origine greacă Theodore lansează astăzi în România piesa „Frame of Reference” însoțită de un lyric video care continuă tematica explorării spațiale, ce oferă întregul motiv liric al viitorului album The Voyage. Printre cele mai incitante exporturi muzicale venind din Grecia la ora actuală, Theodore are multe turnee internaționale la activ și un show live magic și captivant alături de trupa sa – poate l-ați văzut deja live în România, vara trecută în cadrul festivalului Living Rock de pe Plaja Tuzla.

Theodore – Frame of Reference (lyric video)

 

„Frame of Reference”, momentul de respiro al albumului „The Voyage”, construiește o atmosferă orchestrală, bizară și masivă, în timp ce liniile melodice sensibile sunt elementul de susținere al muzicii pe parcursul aventurii SF. Este un cântec despre cum lucrurile pe care nu le apreciem cu adevărat în viețile noastre de zi cu zi par atât de frumoase atunci când sunt privite de la distanță. În timpul procesului de compoziție, Theodore își imagina cum privește de la distanță fascinantul albastru al Pământului, plutind în depărtare prin spațiul cosmic.

„Acest lyric video este o călătorie spațială de la Pământ la toate planetele din sistemul nostru solar, la galaxii îndepărtate și tranziții interstelare. Videoclipul urmărește emoția și intensitatea piesei, încercând să portretizeze trăirea pe care Theodore o transmite muzical prin intermediul imaginilor în mișcare. El conține un element puternic de nostalgie și explorare. Ne îndepărtăm de Pământ, casa și baza noastră protectoare, fără o destinație clară. Pur și simplu plutim în acest spațiu infinit de frumos.” – Danai Nielsen, regie și montaj

Ascultă piesa pe toate platformele de streaming:

https://orcd.co/theodore-frame_of_reference

Despre Theodore

Fiind un melanj de compoziții electronice și clasice, muzica lui Theodore gravitează undeva între post rock ambiental și synthwave-ul abraziv specific anilor ‘80. A împărțit scena cu Sigur Rόs, DIIV, Αmber Run și, printre multe alte festivaluri, a cântat la Reeperbahn 2017 & 2018, Eurosonic, Musexpo LA și SXSW 2018 & 2019, unde a fost ales ‘Favorite Discoveries And Memorable Moments’ de către NPR.

După ce a primit cele mai favorabile recenzii de la media precum BBC Radio 6 iar cel mai recent album al lui a fost lansat în cadrul ‘All Songs Considered by B. Boilen and R. Hilton’ la NPR, Theodore lucrează acum la un nou album-concept cu tematică cosmică intitulat The Voyage, care va fi lansat în 2022.

https://www.theodore-music.com/

https://www.facebook.com/Theodore.Music.Official

https://www.instagram.com/theodore.music.official/