Teatrul de Stat din Constanța oferă bilete gratuite la spectacolele sale celor care donează sânge

Realizator: Mihaela Enache – Teatrul de Stat din Constanța oferă bilete gratuite la spectacolele sale celor care donează sânge. Instituția se alătură astfel eforturilor Centrului Regional de Transfuzii Sanguine de a crește numărul de donatori, în contextul unei cereri tot mai mari de sânge în spitale. Directorul teatrului, Erwin Şimşensohn, a făcut apel la constănțeni să meargă să doneze sânge, în primul rând, pentru că astfel pot salva oameni, iar în plus gestul va fi recompensat cu un bilet la alegere pentru spectacolele din program, oricând în cursul acestui an, inclusiv în cadrul stagiunii estivale de la Teatrul de Vară Soveja.
Erwin Şimşensohn: Trebuie să ne trimită o poză cu carnetul de donator, cu viza din luna februarie, pe adresa de e-mail tsct2013@gmail.com. Noi îi vom contacta, vom emite o invitație pe care ei o vor găsi chiar la intrarea în sala de spectacol.
Realizator: Colegii de la Radio România Constanța transmit că pe timpul lucrărilor de reabilitare a clădirii Teatrului de Stat spectacolele se desfășoară pe scena Centrului multifuncțional „Jean Constantin” și la Biblioteca județeană./ilixandru/pvelisar

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 5 februarie)