„Despre lupi, dincolo de povești” – ateliere online gratuite la Muzeul Antipa!

Pe 15 februarie 2022, cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici să participe la atelierele online gratuite „Despre lupi, dincolo de povești”.

Pornind de la fragmente din povești celebre clasice cu și despre lupi, cei mici vor descoperi, cu ajutorul specialiștilor Muzeului, adevăruri despre aceste extraordinare animale de pradă și importantul loc pe care îl ocupă în natură!

Prin discuții libere copiii vor fi încurajați să își expună ideile, să își dezvolte imaginația, să pună întrebări, să dea răspunsuri. La final câteva jocuri online le vor antrena spiritul de observație, gândirea logică și creativitatea.

Atelierele vor avea pe platforma ZOOM și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani (între orele 15:00 –16:00) precum și celor cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani (între orele 16:30 –17:30).

Participarea este gratuită în limita a 15 locuri/atelier, iar înscrierile se fac prin formularul de rezervare https://antipa.ro/rezervari/.

Sponsor principal: MOL Romania
Detalii: www.antipa.ro

RADOR – 11 februarie