Infotrafic

Realizator: Laurenţiu Văduva – Sunt lucrări și astăzi pe Drumul Național 22B, digul Brăila Galați. Cu informații din trafic vine acum în direct reporterul RRA, Alex Lancuzov. Bună dimineața!
Reporter: Bună dimineața! Lucrări cu restricții pe digul Brăila-Galați, în zona blocului de ancoraj al podului peste Dunăre de la Brăila. Constructorul începe etapa montării segmentului de tabier metalic, operațiune care durează aproximativ trei luni. Şoferii care circulă pe DN 22B digul Brăila-Galați vor fi de viați un drum de serviciu provizoriu, cu limitări de viteză. Al treilea pod din Europa ca mărime ar putea fi deschis circulației la sfârșitul anului.
Deocamdată, fără restricții la podurile dunărene Fetești și Cernavodă, dar dumarii pregătesc reluarea lucrărilor de reparații capitale, etapă de primăvară, care se poate desfășura până spre sfârșitul lunii aprilie. Sunt cozi pe ultimii kilometri ai autostrăzii A1 București-Pitești, la intrarea în capitală și pe centura București. Circulație îngreunată la intersecția de la Popești Leordeni, pe șantierul pasajului suprateran, la intersecția cu DN4, aglomerație și pe Şoseaua Alexandriei DN6. În București se reiau lucrările pe șantierul pasajului de la Doamna Ghica, în sectorul 2 al capitalei. STB, Societatea de Transport Bucureșt,i anunță inclusiv devierea troleibuzelor de pe linia 66, în zona pasajului. Restricții și în sectorul 4, pentru pasajul de la Metalurgiei, la intersecția șoselei Turnu Măgurele cu Bulevardul Alexandru Obregia./rpatulea/pvelisar

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (14 februarie)