27 de ani de Motivation!

Fundatia Motivation Romania aniversează astăzi 27 de ani de programe menite să schimbe în bine viețile copiilor și adulților cu dizabilități din România. Printre ele: furnizarea de scaune rulante potrivite,  instruirea pentru viață independentă, programul Impact, consultanța pentru accesibilizare și angajare, sportul adaptat, campaniile de informare și conștientizare.

Am știut mereu că #AbilitățileContează, iar rolul nostru este să sprijinim persoanele cu dizabilități să și le descopere și promoveze, iar pe cei fără dizabilități să înțeleagă că #incluziunea e pe cât de firească, pe atât de importantă pentru bunul mers al lucrurilor.

Dacă vrei să ne sprijini să facem în continuare aceste lucruri, poți să redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit spre Motivation, fără costuri, sau poți să faci o donație.

Le mulțumim colegilor noștri din cele 15 echipe Motivation, tuturor partenerilor noștri care ne sprijină inițiativele, participanților la programele Motivation, donatorilor, prietenilor din #TeamMotivation, celor care ne urmăresc și dau mesajele noastre mai departe!
De 27 de ani, schimbăm vieți în bine, împreună!

Știai că…

…poți completa formularul de redirecționare a celor 3.5% din impozitul pe venit online, direct la noi pe site? Este simplu, durează doar 5 minute, nu te costă nimic și știi sigur că 3.5 procente din impozitul tău merg spre vieți schimbate în bine. Nu lăsa pe mâine fapta bună pe care o poți face azi!
Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit spre Motivation și dă-le de veste și prietenilor!
Click aici.

RADOR – 16 februarie