Abba, Björn Ulvaeus se desparte de soția sa, Lena, după 41 de ani

Divorț în casa Abba, istoricul grup pop suedez, autor al multor hituri faimoase în anii șaptezeci. Björn Ulvaeus, unul dintre cei patru membri ai trupei, se desparte de soția sa, Lena, după 41 de ani de căsătorie. „După mulți ani minunaţi și plini de evenimente, am decis să mergem pe drumuri separate”, a anunțat cuplul într-o declarație comună publicată de purtătorul de cuvânt al muzicianului. Cei doi precizează că își doresc să rămână prieteni apropiați și să sărbătorească în continuare împreună ziua de naștere a nepoților și alte evenimente de familie.
Ulvaeus a fost căsătorit cu colega sa de trupă Agnetha Fältskog. La scurt timp după despărțire, a cunoscut-o pe Lena Källersjö, cu care s-a căsătorit în 1981. Cei doi au avut împreună două fiice.
Formaţia Abba s-a născut în 1972, iar componenţa sa a rămas mereu aceeași: Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Björn Ulvaeus și Agnetha Fältskog, (numele grupului derivă din inițialele prenumelor lor). Cei patru au fost creatorii unor hituri atemporale precum Mamma Mia și Dancing Queen. Anul trecut, după 40 de ani de tăcere (întreruptă de reuniuni sporadice), grupul și-a lansat noul album Voyage, acompaniat de un show virtual./cpaunel/ddaniela

LA REPUBBLICA