PSD a înaintat premierului propunerile formațiunii privind măsurile pentru protejarea persoanelor vulnerabile în fața creșterii prețurilor la energie

PSD anunță că a înaintat premierului propunerile formațiunii privind măsurile ce pot fi luate pentru protejarea persoanelor vulnerabile, în fața creșterii prețurilor la energie.

Liderul social democrat, Marcel Ciolacu, spune că discuțiile concretă pe această temă vor începe săptămâna viitoare în guvern.

Marcel Ciolacu: Cel mai important e că avem o ordonanță cu un preț predictibil în acest moment, atât la energie electrică, cât și la gaze. E foarte importantă perioada și reacția Guvernului să fie imediată și eficientă. Cu adevărat ce mi-a plăcut mie personal la primul ministru cel mai mult că nu am reacționat emoțional și vedem că nereacționând emoțional, începem să găsim cele mai bune soluții.

Realizator: Marcel Ciolacu mai spune că Uniunea Europeană ar trebui să acționeze unitar pentru a soluționa criza energetică și a estompa efectele acesteia asupra populației. /lalexandrescu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 24 martie