Târgul de Carte Gaudeamus Radio România – Ediția Timișoara 2022

Ultima ediție de primăvară a Caravanei Gaudeamus Radio România 2022 (cel puțin din punct de vedere calendaristic) se va desfășura între 25 și 29 mai în Piața Libertății din Timișoara.

Cel mai citit târg de carte din țară, de la cel mai ascultat radio, a ajuns acum la ediția cu numărul 127, palmares care confirmă statutul de reper al pieței naționale de carte al întregului proiect inițiat de Radiodifuziunea Română în urmă cu aproape trei decenii.

  • Ediția bănățeană a Târgului de Carte Gaudeamus este organizată de Radio România, prin Echipa Gaudeamus și Radio România Timișoara, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara, iar în postura de președinte de onoare al evenimentului se va afla Cristian Rudic, managerul Operei Naționale Române din Timișoara.
  • Deschiderea oficială a acestei ediții are loc miercuri, 25 mai, la ora 12:15; programul de vizitare este zilnic, între orele 10:00 și 21:00. Accesul publicului este gratuit.
  • În premieră pentru Timișoara, evenimentul va fi găzduit de mai multe pavilioane expoziționale, într-o formulă de amenajare relaxată și atractivă practicată începând din anul 2021.
  • Peste 40 de participanți, reprezentând câteva dintre cele mai active domenii din industria cărții și a materialelor educative – edituri, agenții de difuzare de carte românească și străină, producători și distribuitori de jocuri educaționale și muzică, le propun timișorenilor cele mai recente apariții editoriale, best seller-uri și titluri în curs de afirmare, oferte și pachete speciale.
  • Prin intermediul standurilor virtuale, „oglinda” târgului desfășurat în formatul clasic în Piața Libertății și al evenimentelor transmise live, website-ulwww.gaudeamus.rova oferi și celor care nu vor fi prezenți în Timișoara în acest interval prilejul de a participa online la această ediție.

Alte informații despre participanți și programul integral al evenimentelor, pe www.gaudeamus.ro. Persoană de contact: Connie Chifor (0745 109 649; connie@gaudeamus.ro).

RADOR – 23 mai