Ritmuri de swing, la Sala Radio

Jazz… swing… jazz… Joi, 26 mai, de la ora 19:00, Big Band-ul Radio vă invită la o nouă seară de jazz desfășurată la Sala Radio. Sub titlul De „MAI”, muzicienii ansamblului Radio România propun publicului piese celebre compuse de marii compozitori de jazz, aparținând unor perioade diferite, muzicieni pe care îi putem numi „clasici ai big band-ului”. Seara va fi dedicată în special swing-ului, prin lucrări semnate de Duke Ellington, Count Basie, Sammy Nestico, Oliver Nelson, Neal Hefty.

Concertul va fi transmis live pe calea undelor, pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical dar și live online pe site-urile celor două posturi de radio.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021 314 68 00). Programul casei de bilete, pe www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete.

Biletele sunt disponibile în sistem online pe iabilet.ro, dar și în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.

RADOR, 24 mai