Zboruri speciale pentru copii, cu decolare din București, Timișoara și Iași, organizate de Compania TAROM

Compania TAROM organizează astăzi zboruri speciale pentru copii, cu decolare din București, Timișoara și Iași. Cei mici vor avea ocazia să facă cunoștință cu personalul navigant și să viziteze cabina piloților, care le vor explica pe înţelesul lor ce înseamnă să pilotezi un avion.

Prețurile biletelor variază între aproximativ 30 de euro pentru un copil și circa 63 de euro pentru un adult. Despre surprizele pregătite la Iași, aflăm mai multe de la purtătorul de cuvânt al aeroportului, Elena Troia.

Elena Troia: De 1 iunie ne vom îmbarca împreună spre visul copilăriei, în cadrul evenimentului „Avion cu motor, ia-mă şi pe mine în zbor”, organizat de Compania TAROM și susținut de Aeroportul Iași, în calitate de partener principal. Astfel, toţi cei care și-au cumpărat bilete pentru cursa de Ziua copilului vor avea parte de un zbor special, cu o durată de 45 de minute, decolarea fiind programată la ora 15:00.

Copiii vor avea ocazia unică de a trăi experiența zborului, așa cum au visat, vor putea vizita cabina piloților și vor afla câteva din tainele aviației chiar de la profesioniști. Nu va lipsi mult așteptatul arc de apă, vom face fotografii, iar surprizele nu se vor opri aici. Şi foarte important, toți cei care se vor îmbarca pe această rută specială vor putea călători gratuit cu autobuzul linia 50, cu plecare de la Gară la ora 12:30 și, retur, ora 17:00, cursă oferită de Compania de transport public Iași./geftene/csimion

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 1 iunie