Informaţii din trafic

„Radiojurnal” – Realizator: Ciprian Sasu
Realizator: Se circulă fără restricţii pe Autostrada Soarelui Bucureşti-Constanţa. Dar cu detalii din trafic vine acum în direct reporterul RRA, Alex Lancuzov.
Reporter: Restricțiile de la podurile Fetești și Cernavodă au fost suspendate pentru minivacanța de Rusalii și, bineînțeles, pentru intrarea în sezonul estival. La podurile Fetești și Cernavodă circulația a fost reluată normal pe ambele sensuri dar cu limitare de viteză de 80 de km pe oră. Reparațiile celor două poduri se reiau la toamnă, cel mai probabil la jumătatea lunii septembrie.
Șase luni cu lucrări și restricții la Boița pe DN7 Valea Oltului. Chiar de astăzi drumarii încep lucrări de consolidare la Boița, în județul Sibiu, se reface carosabilul pe cinci kilometri, vor fi lucrări și la versanți, o lucrare așteptată și obligatorie, pentru că din decembrie la Boița se va face descărcarea din primul lot al autostrăzii Sibiu – Pitești, în Drumul Național 7. Se reia circulația fără restricții în Prahova, la Albești-Paleologu, pe Drumul Național 1D în urmă cu o oră, a fost un accident cu trei răniți la Albești-Paleologu.
Iar ultima informație vine din București. De săptămâna viitoare STB, Societatea de Transport București începe probe tehnice, pentru ca din 17 iunie să revină pe traseul tramvaiul 5, o linie importantă din zona de nord a capitalei, între Dorobanți și Aeroportul Băneasa, o linie pe care nu mai circulă tramvaiele de cinci ani, iar primăria face aceste probe tehnice și, bineînțeles, solicită șoferilor să nu mai parcheze pe linia de tramvai de săptămâna viitoare pentru aceste probe tehnice. Șoferii care își lasă mașinile pe șine de tramvai se vor trezi cu mașinile luate pe platforme./abranescu/dstanesc

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (9 iunie)