Rador împlinește 32 de ani

Salut această aniversare cu admirație pentru un construct media impresionant. Echipa Rador a reușit să construiască un produs special și bogat, care depășește în complexitate pe cel al competiției, lideri consacrați în peisajul media.

Cu cea mai puternică monitorizare de presă din România – peste 50 de posturi de radio şi televiziune internaționale, peste 400 de publicații străine și peste 800 de publicații românești și site-uri din Europa, America de Nord, America Latină şi, în parte, Asia, Africa şi Australia – fluxul Rador este un agregat echilibrat de informație proprie, extrasă din acoperirea jurnalistică a S.R.R.  și informație monitorizată.

Vă felicit, dragi colegi, și vă mărturisesc bucuria pe care o simt ori de câte ori Radorul este citat ca sursă pentru principalele știri difuzate în mass-media românească.

Sunt conștient de rolul pe care vi l-ați asumat promovând neutralitatea, credibilitatea și obiectivitatea. Misiunea noastră comună este de a accelera direcția de creștere și de a ne alinia unei piețe bogate nu doar în surse de informare, dar și în metode de transpunere și de transmitere a informațiilor.

La mulți ani!

Răzvan Ioan Dincă
Președinte Director General