Transmisiuni sportive şi ediţii speciale, în weekend la TVR

  • Robert Glinţă concurează în semifinalele probei de 50 m spate la CM de Nataţie – azi, în direct la TVR INFO şi TVR 1
  • Dorin Chioţea, ediţii speciale despre Mondialele de Nataţie, la TVR INFO

În dimineaţa zilei de vineri, 24 iunie, înotătorul român Robert Glinţă s-a calificat în semifinalele probei de 50 m spate, la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta. Glinţă a concurat în seria a patra, terminând cursa pe locul 2, cu timpul de 24.79 de secunde. El a înregistrat al       7-lea timp din probă.

Semifinalele la 50 m spate sunt programate în această seară şi vor putea fi urmărite în direct la TVR INFO şi TVR 1, de la ora 20.09.

Evoluţia sportivilor români la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, aflat în plină desfăşurare, vor fi analizate în emisiuni sportive, difuzate în acest weekend la TVR INFO.

Sâmbătă, 25 iunie, la „Info Sport”, transmisă în direct între orele 22.00 şi 22.50, Dorin Chioţea şi invitaţii lui, personalităţi şi autorităţi din lumea sportului, discută despre succesul românilor David Popovici şi Robert Glință la Mondialele de Natație de la Budapesta.

Duminică, 26 iunie, TVR INFO va transmite sosirea la Otopeni a sportivilor români participanţi la CM de Natație de la Budapesta, declaraţiile susţinute la aeroport, precum şi discuţiile acestora cu jurnaliştii prezenţi la eveniment. Transmisiunea în direct va putea fi urmărită în ediţia specială „Info Sport”, începând cu ora 21.00.

Reamintim că astăzi, 24 iunie, Naţionala de fotbal U19 încearcă să prindă un loc la Mondialele ce vor avea loc anul viitor, în Indonezia. De la ora 18.30, TVR 1 transmite în direct partida Slovacia – România, de la Campionatul European UEFA U19, comentată de Marian Olaianos.

La aceeaşi oră, microbiştii pot urmări la TVR 2 întâlnirea dintre Franţa şi Italia, comentariul fiind asigurat de Narcis Şelaru.

Foto: FB COSR