Cum puteți achiziționa rovinieta cu ajutorul site-ului CNAIR

Pentru a achiziționa rovinieta prin intermediul site-ului CNAIR aveți nevoie de conexiune la internet pentru a accesa adresa www.cnadnr.ro. Pe prima pagină, central, veți găsi secțiunea ROVINIETA marcată cu culoarea verde.


Prin accesarea sectiunii ROVINIETA, sunteti directionati catre pagina de PRODUSE/SERVICII, unde aveti la dispozitiei link-ul Cumpara rovinieta aici.


Cu ajutorul link-ului Cumpara rovinieta aici puteți deschide pagina https://www.erovinieta.ro/vignettes-portal-web/#/login.
În vederea achiziționării rovinietei, trebuie să vă creați un cont de utilizator pe acest portal prin secțiunea autentificare.


După crearea contului primiți pe adresa de e-mail utilizată un mesaj de activare și link-ul de logare ca utilizator activ


Pasul următor este întregistrarea pe platformă a autoturismului pentru care doriți să achiziționați rovinieta.


În această secțiune se vor înregistra istoricul cumpărărilor și situația curentă a rovinietei achiziționate.


Prin accesarea secțiunii ACHITĂ ROVINIETĂ aveți posibilitatea selectării variantei (perioada/cost) pe care o doriti.


Completați toate câmpurile de identificare a autovehiculului dvs cu categorie, data de la care să înceapă valabilitatea rovinietei , număr de înmatriculare, serie șasiu, țara , vehicule (numărul autovehiculului).


Adăugați în coșul de cumpărături varianta aleasă și migrați către secțiunea SPRE PLATĂ, după ce verificați suma de plată afișată și datele de identificare a autovehiculului.


Secțiunea PLĂTEȘTE vă facilitează efectuarea plății cu ajutorul cardului bancar printr-o platforma de plăți online.