Generali trecuți în rezervă, la împlinirea vârstei de pensionare

Prin decrete semnate de Președintele României, următorii generali din Armata României trec în rezervă, ca urmare a împlinirii vârstei de pensionare, conform prevederilor Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificările și completările ulterioare, precum și ale Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, cu modificările și completările ulterioare:

Generalul – cu patru stele Hăpău Marian, șeful Direcției Generale de Informații a Apărării, începând cu data de 2 iulie 2022.

Generalul-locotenent – cu trei stele Sima Marian, șeful Direcției Informații Militare, începând cu data de 26 iunie 2022.

General de brigadă – cu o stea Andrițoiu Mihaela, directorul Casei de pensii sectoriale a Ministerului Apărării Naționale, grad acordat la data trecerii în rezervă, respectiv 30 iunie 2022.

Ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, mulțumește celor trei generali în rezervă pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul MApN, pentru înaltul profesionalism, dedicarea și spiritul de echipă cu care au contribuit la îndeplinirea obiectivelor instituționale, în domeniile în care și-au desfășurat activitatea.

Biroul de presă