Informații din trafic

Realizator: Ciprian Sasu – Drumul Naţional 57 Clisura Dunării se închide, de miercuri dimineaţă până pe 5 iulie, pentru consolidarea versanţilor în zona localităţii Cozla, la trecerea din judeţul Mehedinţi în Caraş Severin. Pentru relaţia Orşova-Moldova Nouă, şoferii vor fi deviaţi prin Oraviţa, ocolul fiind de zeci de kilometri. Cu alte informaţii din trafic vine reporterul RRA, Alexandru Lancuzov.
Reporter: Mai multe zone cu lucrări și restricții pe Drumul Național 6 Orșova-Lugoj, una dintre cele mai importante șosele din țară, sunt reparații la Cornea, la jumătatea distanței dintre Băile Herculane și Caransebeș, iar în Timiș lucrări de asfaltare înainte de intrarea în Lugoj. Dacă mergeți pe ruta Timișoara-Moravița, Drumul Național 59, se repară podurile de la Deta și Jebel, ambele cu circulație semaforizată.
Lucrări pe timpul zilei, dar și noaptea, pe DN 7 Valea Oltului, de miercuri dimineață se reia trasarea marcajelor la Bujoreni, segmentul dintre Râmnicu Vâlcea și Călimănești-Căciulata, spre seară, după ora 17, și asfaltările. Pe sectorul din județul Sibiu, al Drumului Național 7 Valea Oltului, lucrări la Boița cu circulație dirijată.
Iar ultima informație, din Ilfov, în această dimineață s-a deschis breteaua de legătură dintre Centura București și Drumul Național 6 București-Bragadiru-Alexandria. Breteaua de la Bragadiru este foarte importantă, elimină un viraj periculos la stânga, un viraj care a dus la numeroase accidente grave./abranescu/ilapadat

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 29 iunie)