Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu s-a bucurat zilnic de un număr impresionant de spectatori

Mai multe personalități din lumea artelor spectacolului vor primi, în această seară, la Sibiu, stele pe ”Aleea Celebrităților” – anunță organizatorii Festivalului Internațional de Teatru. Printre acestea, și doi români: actorul Ion Caramitru, care s-a stins din viață anul trecut, și Götz Teutsch, violoncelist celebru născut la Sibiu. Despre desfășurarea de până acum a evenimentului și despre ultimele două zile de festival, în corespondență Andreei Bogdan.

Reporter: Ediția cu numărul XXIX a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu s-a bucurat zilnic de un număr impresionant de spectatori.

Constantin Chiriac, președintele Festivalului, directorul general al Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu: Peste 100.000 de spectatori zilnic și, mai ales, bucuria lor de a se întâlni cu spectacolele outdoor, care au fost atât de diverse și care au adus bucurie de la copiii foarte mici până la seniori, sălile care au fost arhipline… Vă așteptăm în ultimele zile să vă bucurați de festival pentru că este vârful, de fapt, al încheierii festivalului și sunt nume absolut extraordinare care sunt invitate atât în zona outdoor, cât și în zona indoor, de asemenea, în biserici, în toate spațiile de joc. Bucurați-vă de Sibiu până la final.

Reporter: Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se va încheia duminică seara, cu un spectacol de lumini cu drone multisenzoriale, care vor crea o simfonie de lumină pe cerul nopții./lbadiu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 2 iulie