Festivalul Internaţional de Jazz de la Gărâna, la final

Atmosferă incendiară şi în ultima zi a Festivalului Internaţional de Jazz de la Gărâna. Cei mai renumiţi artişti din Norvegia, Suedia, Finlanda, Anglia şi Statele Unite au reuşit să ridice publicul în picioare dupa fiecare concert.

Sarea şi piperul de la această ediţie de jazz din Poiana Lupului a fost concertul celebrei trupe britanice Soft Machine. Acesta a fost considerat, de altfel, evenimentul anului în România. Liv Warfield Band a încheiat seara cu un super concert care va ramâne pentru mult timp în istoria celui mai mare festival de jazz din aer liber din sud-estul Europei. Directorul festivalului, Marius Giura, cu primele concluzii, rostite aseară pe scena evenimentului:

Marius Giura: Spun că sunt fericit că am creat starea asta pentru mulţi dintre voi. Vă mulţumesc şi vouă şi mulţumesc şi echipei care a fost alături de mine în acest demers destul de dificil, o ediţie grea, cu cinci concerte pe zi, plus încă câteva la Biserica din Văliug. Şi eu sunt foarte emoţionat de acest show.

Realizator: Festivalul a avut loc de joi până ieri şi s-a aflat la cea de-a 26-a ediţie, ne-a transmis Daiana Roşca de la Radio România Reşiţa./csimion

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 11 iulie