Cinci fraze cu care poţi sensibiliza orice bărbat!

Există modalități universale de a sensibiliza ego-ul fiecărui bărbat. Într-adevăr, într-o oarecare măsură totul ține de fiecare individ în parte, dar totuși există cinci fraze care pot sensibiliza orice bărbat! Reprezentanții sexului puternic apreciază și ei complimentele la fel de mult ca doamnele. Cu toate acestea, vă întrebați cum să nu greșiți și să alegeți expresia potrivită? Iată frazele „magice” care funcționează la absolut fiecare bărbat.
„Mă simt în siguranță cu tine!”, totul este fundamental și simplu, bărbaților le place să îi faceți să se simtă speciali și puternici, ca și cum ar fi niște cavaleri în armură strălucitoare. De aceea, dacă îi spui că ești în siguranţă, liniștită și te simți bine când ești în preajma lui, atunci el va simți instantaneu că ești femeia cu care își dorește să fie…
„Văd cât ești de… și nu înțeleg cum este posibil ca alții să nu observe!”, puteți completa punctele de suspensie cu una dintre calitățile sale pozitive, care vă plac într-adevăr foarte mult. Îl va impresiona cu siguranță faptul că ai putut să-i vezi cea mai bună față, nu doar această imagine pe care el însuși încearcă să şi-o creeze.
„Ce adidași drăguți ai!”, da, adidași, cămașă, tricou… orice…, fă astfel de complimente pentru că îi vor arăta că are stil. Aşa funcționează lucrurile, nu are sens ca bărbații să se complimenteze între ei pentru aspectul lor, asta nu îi măgulește foarte mult… De aceea se bazează doar pe complimentele doamnelor. Chiar și un mic compliment despre modul în care arată, care ți se poate părea destul de casual și elementar, este capabil să-i încălzească inima.
”Te voi sprijini mereu!”, în niciun caz nu ar trebui să crezi că bărbații sunt fără suflet. Uneori vor să credem asta, dar adevărul nu este acesta! Ei au nevoie, de asemenea, de îngrijire și multă dragoste. Pentru ei, cel mai valoros lucru este să știe că există o femeie care este mereu gata să-i susțină, să-i asculte și să-i înțeleagă, indiferent ce se întâmplă. Amintește-i des cât de mult prețuiești relația voastră și, chiar dacă întreaga lume este împotriva lui, tu vei fi de partea lui. „Ai putea să mă ajuți cu…”, să-i ceri ajutor este și un fel de compliment. Bărbații vor spune întotdeauna cu ușurință „desigur” și se vor grăbi să ajute, să fie de ajutor. În acest fel, se simt importanți.(www.actualno.com – 26 iulie)/pmirela/vdraguta